Om OneMed

OneMed är den ledande distributören av förbrukningsmaterial till sjukvården i Norden.
Våra kunder återfinns främst inom hälso- och sjukvården och vi levererar såväl till äldreboenden, vårdcentraler och sjukhus som direkt till hemmen (hemsjukvård).

OneMed - Huvudkontor i Tagene

Kundfokus är en av de grundläggande värderingar som genomsyrar hela OneMed. Genom att erbjuda en helhetslösning underlättar vi för våra kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet - att vårda patienter. Med vårt breda produktsortiment och vårt robusta logistiksystem säkerställer vi att kunderna på ett enkelt och effektivt sätt får rätt produkter i rätt tid till rätt pris.

OneMed har stor kunskap och erfarenhet som distributör till hälso- och sjukvården. Vår verksamhet dateras ända tillbaks till 40-talet och grundar sig i de bolag som en gång slogs samman till det OneMed vi är idag. I Sverige har vi vår bakgrund i bolag som fmab - Förbandsmaterial, SelefaTrade, Simonsen Material och OneMed HomeCare. Totalt finns vi idag i tio länder i Nordeuropa: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Baltikum, Polen, Tjeckien och Slovakien.

Vi drivs av en vilja att hjälpa våra kunder att höja kvaliteten i vården och att öka patienttryggheten - vi vill vara hälso- och sjukvårdens självklara partner för förbrukningsmaterial.